Tilaaminen

Esittelemme näillä sivuilla osan valikoimissamme olevista tuotteista. Kaikkia tuotteita voit tilata myös puhelimitse sekä sähköpostilla. Mikäli tilaat puhelimitse tai sähköpostilla, on maksutapana ennakkomaksu, postiennakko sekä yrityksille lasku.

Selosella Oy:n verkkokaupassa voivat tehdä ostoksia vähintään 18- vuotiaan kuluttajat sekä yritykset Suomessa. Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa olevaan toimitusehtoihin.

Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta verkkosivuiltamme, ota yhteyttä liikkeeseemme.

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus

HUOM! Virheettömiä merkattuja (painettuja tai brodeerattuja) tuotteita EI voi palauttaa eikä vaihtaa! (Kuluttajasuojalaki 15.12.2000/1072, 16§ 6 luku)

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa merkkaamattoman tuotteen, se on tehtävä 14 vrk kuluessa tuotteen saapumisesta. Tuotteiden vaihdosta ja palautuksesta voit ilmoittaa meille etukäteen, tämä nopeuttaa käsittelyä.

Palautettava tuote / tuotteet tulee olla myyntikuntoisia, käyttämättömiä, alkuperäispakkauksissa sekä tuotelaput kiinni.
Voit tehdä palautuksen Postin asiakaspalautuksena, palautus on Teille maksutonta lähettäessä, mutta takaisin maksusta veloitamme 8€ kulut.

Palautusosoite:

Selosella Oy
Kaakkoiskaari 18
53500 Lappeenranta

Muista liittää palautukseen mukaan yhteystietojesi lisäksi pankkiyhteystietosi, jotta voimme palauttaa tuotteista maksetut rahat takaisin. Maksamme hyvitykset viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksen saapumisesta.

Kuljetuksessa rikkoutunut tuote

Pakkaamme tuotteet huolellisesti, mutta toisinaan postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Tarkastathan postia noudettaessa, että paketin kunto on moitteeton postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli postipaketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hinnat ja toimituskulut

Tuotteiden hinnat on ilmoittettu euroina. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimituskulut:
Toimituskuluissa kiinteä hinta 8,50 €

Hinnat ovat sen hetkisiä hintoja. Selosella Oy pidättää oikeudet verkkokaupassamme myytävien tuotteiden ja toimituskulujen hintojen muutoksiin.

Suuremmissa tilauserissä PYYDÄ TARJOUS!

Maksutavat

Verkkokaupassa voi maksaa pankkisiirrolla.
Yritykset voivat maksaa myös laskulla, tilaamista varten tarvitset voimassa olevan Y-tunnuksen. Luottotiedot tarkastetaan.

Toimitusaika

Toimitusaika logo merkityillä tuotteilla on pääsääntöisesti kaksi-kolme (2-3) viikkoa. Mikäli toimitusaika on pidempi, ilmoitamme siitä tilaajalle. Merkitsemättömien tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti yksi-kaksi (1-2) viikkoa.

Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä: Selosella Oy
Y-tunnus: 0945388-2 alv. rek.
Sähköposti: info@selosella.fi
Puhelin: 358 (0) 50 5627010
Osoite: Kaakkoiskaari 18, 53500 Lappeenranta
Rekisterin sisältämät tiedot: Henkilön etu- ja sukunimi, Yrityksen nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä muita tilauksen toimittamiseksi tarvittavia tietoja.
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.