Siirtokuvien prässäys

Tekstiilien prässäys on menetelmä, jossa teksti, valokuva tai logo tulostetaan ja leikataan lämpösiirtokalvolle, joka siirretään tuotteeseen kovan paineen ja lämmön avulla eli prässätään. Tekstiilien prässäys sopii erinomaisesti työasuihin ja t-paitoihin. Siirtokuvalla saadaan tehtyä hienovaraisempia ja ohuempia linjoja kuin esimerkiksi brodeeraamalla.

Meillä tehdään myös yksilöityjä lahjatuotteita esimerkiksi valokuvasta. Suunnittelupalvelumme (linkki sivulle) auttaa tässä, jos sinulla on idea ja ajatus, mutta puuttuu tarvittavat välineet ja ohjelmat idean toteutukseen.

Prässäys on edullisin merkkausmenetelmä. Hintaan vaikuttaa muun muassa logon tai kuvan pinta-ala ja siten lämpösiirtomateriaalin menekki.

Silkkipaino

Silkkipainatus sopii erityisesti suuriin tilauseriin. Silkkipainoa varten aineistosta valmistetaan erillinen filmi, joten aloituskustannukset tasaantuvat vasta, kun tilausmäärä on joitakin kymmeniä ja siitä ylöspäin. Hinta määräytyy painettavien värien ja tuotteiden lukumäärän mukaan.

Silkkipainatus on joustava menetelmä, joka sopii käytettäväksi lähes kaikissa tekstiilituotteissa, esimerkiksi huppareissa ja t-paidoissa.

Suurkuvat ja bannerit

Tarvitsetko mainosbanneria tai julisteita? Meiltä saat myös suurkuvatulosteet.

Meiltä löytyy esimerkiksi tuulta läpipäästävää verkkomaista, sekä paksumpaa pressutyyppistä materiaalia.

ID-kortit

Meiltä saa myös mm. työmailla vaaditut lakisääteiset henkilökortit – myös älysirulla.