Miksi valitsisit brodeerauksen?

- Brodeeraus ei haalista värejä!

- Voit pestä brodeeratut tuotteesi useaan kertaan konepesulla. Tuotteesi säilyvät kuin uusina!

- Materiaalina on yleisimmin 100-prosenttista viskoosia tai polyesteriä teknisten ominaisuuksien vuoksi.

- Jos haluat niin voimme brodeerata haluamasi tekstin tai kuvion myös heijastinlangalla!

Mitä brodeerauksessa käytetään?

Brodeerauksessa voidaan käyttää logoa, vektorikuvaa, valokuvaa tai skannausta. Käytämme Adoben sekä Corel ohjelmistoja: Illustrator ja Photoshop, jolloin pystymme muokkaamaan useista eri tiedostoista brodeeraukseen sopivia.

Brodeeraus kuvista kannattaa keskustella tuotantohenkilöidemme kanssa ja katsoa yhdessä, kuinka muokata kuvaa brodeeraukseen sopivaksi, sillä liian pienistä ja liian yksityiskohtaisista kuvista voi tulla epäselviä.

Brodeeraus sopii myös yksittäistuotteisiin, jolloin hinta muodostuu tikkimäärän sekä kappalemäärän mukaan.

Pesuohjeet

Pese vaate nurinpäin käännettynä enintään 40 asteessa. Ei saa kuivattaa kuivarummussa.

 

Tikkaaminen

Tikkauksessa käytetään reunoilla ja kuvion keskellä erilaisia tikkejä: reunatikkaus tehdään aina viimeiseksi. Täyttötikkejä on tarjolla useita, mutta niitä voi myös suunnitella itse.

Jokaisessa brodeerausosassa valitaan tikin vaihteluväli, pituus ja myös tiheys. Sopiva tikin pituus on usein muutaman millin luokkaa. Myös langan paksuus tulee huomioida.

Joskus brodeerauksen alle joudutaan tekemään pohjatikki, jotta lopputuotteen väri ei näkyisi lopullisen brodeerauksen lävitse. Myös ohuet materiaalit saattavat vaatia pohjatikin.

Tikkauksen suunta vaikuttaa lopputuloksen ulkonäköön ja brodeerauksen eri osissa se voi olla harkiten erilainen. Tikkaus voi myös mukailla kuviota, seurata esimerkiksi ympyrän kaarta.

Langan katkaisu, joka vie aina aikaa, voidaan usein välttää juoksutikkien avulla ja se katoaa myöhemmin brodeerattavien osien alle.